Vooruitzicht | Business ProVit

VOORUITZICHT

Evalueren en nieuwe doelen stellen

Wat hebben we in het ontwikkelingstraject allemaal bereikt, wat ging er goed en wat kan er nog beter? Ik ben ervan overtuigd dat ik als businesspartner pas waardevol ben wanneer ik mijn kritische blik naar de onderneming en het resultaat behoud. De evaluatie is daarom een belangrijk moment. Het is een terugblik, maar loopt vloeiend over in vooruitzichten voor de toekomst. Waar liggen nieuwe kansen en hoe ga je nieuwe doelen bereiken? Ook na afronding van het project blijf ik periodiek actief als jouw sparringpartner.

Meten en analyseren

In de eerste fase van het ontwikkelingstraject is een nulmeting verricht, deze dient om het effect van verbeteringsacties inzichtelijk te maken. Uiteraard is het belangrijk om resultaten periodiek te blijven meten en te analyseren. Volg je het juiste pad nog, zijn de visie, missie en strategie nog actueel en leeft het ook bij de mensen op de werkvloer? Ben je nog dynamisch, moeten we bijsturen of een andere weg inslaan?

Blijf dynamisch en wendbaar

Inmiddels hebben we een stevige basis ontwikkeld die jouw medewerkers vitaal houdt, de professionaliteit in je bedrijf flink heeft aangescherpt en ook je rendement heeft verbeterd. Nu is het belangrijk om scherp en wendbaar te blijven. Jouw anticiperend vermogen is afhankelijk van de wendbaarheid van je mensen. Blijf dus investeren in de vitaliteit van medewerkers. Als businesspartner blijf ik je uitdagen om de verbinding en communicatie met je medewerkers krachtig en effectief te houden.

Periodieke ondersteuning

Periodiek plan ik een bedrijfsbezoek, ga ik in gesprek met de mensen op de werkvloer en voer ik opnieuw enquêtes onder medewerkers uit. Ik blijf met je meedenken over nieuwe mogelijkheden en help je anticiperen op interne en externe ontwikkelingen. We stellen een nieuw actieplan op of schaven het bij. Zo hebben veranderingen in je organisatie en in de markt minder vat op je bedrijf en blijft het gezond en stabiel.

Vooruitzicht | Business ProVit
wolkje groen

“Ik heb Ingrid ervaren als een betrokken en vooral eerlijke manager, die mij heeft geholpen in mijn ontwikkeling als persoon en als accountmanager.”

Thijs Mol, Accountmanager MKB – Rabobank