header referenties

REFERENTIES

Wat klanten, samenwerkingspartners en oud-collega's over mij zeggen

wolkje 1

“Wat mij in de bij de bank aangetroffen nogal chaotische situatie al snel opviel was dat Ingrid zowel vakinhoudelijk als voor wat betreft leiderschap heel goed wist wat er moest gebeuren en wat ons te doen stond. Het werd duidelijk dat Ingrid beschikt over een aanzienlijke dosis natuurlijk leiderschap en sterk ontwikkelde (sociale en emotionele) intelligentie. Zij kon het hoe en waarom van haar aanpak prima beargumenteren en onderbouwen. Zij beschikt over een krachtige persoonlijkheid, stevige vakinhoudelijke kennis, heldere communicatie en lef om bij voorbeeld ook tegen 'heilige huisjes' te schoppen. Kortom een pittige maar ook prettige tante.”

Han Segaar, interim directeur Bedrijven – Rabobank

wolkje 2

“Ingrid is een bevlogen, betrokken en betrouwbare relatie. Ze is een verbinder en denkt in het gemeenschappelijk belang. Daarbij is Ingrid een prettige persoonlijkheid waar je gewoon graag mee samenwerkt!”

Catharina Hoevenaars, Economisch Verbinder – Gemeente Etten-Leur

wolkje 3

“Ingrid gaat voor de ontwikkeling van medewerkers. Daar doet ze veel voor. Daarnaast hecht ze veel waarde aan teambelang en de ontwikkeling van het team. Ze stelt zich zelf hierbij ook kwetsbaar op. Ze is goed thuis in de systemen en weet haar doelen vaak te halen. Ze is leergierig en wil vooruit. Netwerken gaat haar makkelijk af.”

Bas Snels, directeur Bedrijven – Rabobank

wolkje 2

“Vanaf het eerste moment heb ik Ingrid ervaren als persoonlijk, betrokken en vooral ook vooruitstrevend. Voor mij was het erg belangrijk dat er een prettige vertrouwensbasis aanwezig is tijdens de gesprekken. Ingrid nodigt iedereen uit om zo open en eerlijk mogelijk te zijn zodat ze daar op kan acteren. Dit vertrouwen heeft ze bij mij zeker laten blijken. Juist toen ik bezig was mijn eigen uitstroom voelde ik de ruimte om haar vroegtijdig mee te nemen in mijn gedachten. Hiervoor kreeg ik een manager terug die vernieuwend meedacht en zocht naar mogelijkheden in plaats van een manager die z.s.m. de relatie wilt verbreken. Out of the box denken en de relatie respecteren is voor mij dan ook wat Ingrid als manager veelzijdig maakt. Ze was voor mij betrokken in goede en andere tijden en durft te handelen naar het vertrouwen wat wederzijds wordt afgegeven.”

Kevin de Widt, Eigenaar van Dubbel en Dwars – Online oplossingen

wolkje 1

“Ik heb Ingrid ervaren als een betrokken en vooral eerlijke manager, die mij heeft geholpen in mijn ontwikkeling als persoon en als accountmanager.”

Thijs Mol, Accountmanager MKB – Rabobank

wolkje 2

“Ingrid heb ik de afgelopen jaren leren kennen als ambitieus, die graag het beste uit zichzelf en haar team haalt. Dit doet ze op een pragmatische manier waarbij ze open staat voor nieuwe ideeën. Ze verliest daarbij het doel niet uit het oog en heeft een scherpe blik op haar eigen functioneren.”

Pierre Groetelaars, Risk Control Partner – Rabobank