Blogs van Ingrid

Het belang van Dienend Leiderschap

Een gesprek met onze zoon Stan …… over leiderschap en vertrouwen. En natuurlijk de vertaling naar hoe dat in organisaties werkt.

Lees verder

Tijd voor transitie!

Ken je dat, een veranderprogramma dat uitgerold moet worden? Ik zie dan altijd een man met rol vloerbedekking een organisatie binnen wandelen, die letterlijk de vloerbedekking uitrolt.

Lees verder
Foto bij blog Vitaal leiderschap | Business ProVit

Vitaal Leiderschap

In deze tijd is vitaal leiderschap nodig. Dat geldt voor iedereen en dus niet alleen voor formele leiders of managers. Het gaat om zelfleiderschap en regie nemen over je eigen leven en werk.

Lees verder
Foto bij blog Corona en nu | Business ProVit

Corona en nu?!

In mijn werk breng ik graag het hart en het hoofd van een bedrijf weer terug met elkaar in verbinding. Daarom steek ik alle ondernemers en medewerkers in deze bizarre tijd een hart onder de riem.

Lees verder
Foto bij blog Een persoonlijke les | Business ProVit

Mijn persoonlijke les!

Piepende remmen! Pff, ik sta stil. BAMMM en nog 3x BAMMM…. Knarsend plastic, krakend blik en ROOK! Eruit! Ik moet eruit! Ik spring uit de auto en denk in een flits: ‘Nou lekker dan, weg ZEN na mijn yogaretraite’.

Lees verder
Foto bij blog Een nieuwe berg | Business ProVit

Een nieuwe berg

Keihard, vol loyaliteit en betrokkenheid had ik gewerkt om daar te komen waar ik wilde zijn, manager van het team MKB en ik realiseerde me ineens dat ik op de top van de verkeerde berg stond.

Lees verder